Gastenboek

Laat hier een berichtje achter voor ons, we zijn benieuwd naar uw ervaringen!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
3 berichten.
Fam. Baas Fam. Baas uit Nieuw Lekkerland schreef op juni 29, 2019 om 7:48 pm:
Met onze broer /zwagers en ( schoon)zussen Baas, (totaal 7 personen) zijn we opnieuw op vakantie geweest in Otterlo. Van de uitgestrekte heide en bossen hebben we op de fiets weer dagelijks genoten. Maar het vakantiehuis overtreft alles. Ruim, schoon, gezellig, van alle gemakken voorzien en bovendien een goed verzorgde tuin met veel mogelijkheeden om in of uit de zon te zitten. We hopen b.l.e.w. zeker hier nog vaker terug te komen.
fam. Rottier fam. Rottier uit Poortvliet schreef op mei 7, 2019 om 8:51 am:
Geachte fam. Van Voorst, 3 t/m6 mei hebben wij met heel ons gezin heerlijk genoten van het prachtige vakantiehuis. Alles was naar wens, keurig verzorgd, schoon en alles was aanwezig tot in kleine dingen toe. heerlijk! We hopen DV nog weleens terug te komen. vriendelijke groeten fam. Rottier
Heleen Heleen schreef op januari 14, 2019 om 9:19 pm:
Al 2 keer heerlijk familie weekend gehad. In de woning is echt alles aanwezig. Ook loop je zo weg het bos in en naar de Veluwe. Woonkamer is met volledige bezetting van 12 wel aan de krappe kant, maar dat wordt goed gecompenseerd met de heerlijke buiten ruimte en deels overdekt terras, waardoor we veel buiten hebben gezeten. We komen zeker terug. Aanrader.