Over ons

.  


Genieten van de kleine dingen in het leven en zoveel mogelijk nieuwe herinneringen maken met het gezin, familie en vrienden. Dat is waar wij als gezin gelukkig van worden. Wij, zijn Edwin, Cindy, Kai en Lenny, woonachtig in de drukke Randstad. Edwin heeft een drukke en stressvolle baan en ikzelf hou mij op vrijwillige basis bezig met de strijd tegen MS. Mijn schoonmoeder heeft Multiple Sclerose en in 2010 zijn wij gestart met ‘Klimmen tegen MS’, dat is uitgegroeid tot het grootste Nederlandse evenement in de strijd tegen MS.

Ontspanning vinden we in het maken van mooie reizen en genieten van de Nederlandse natuur, wandelend, op de racefiets of de MTB. Op zoek naar een rustige plek in Nederland om te ontspannen en nieuwe herinneringen te maken werden wij op slag verliefd op het Roodborstje. Al langer waren wij op zoek naar een huis in deze omgeving waar veel ‘Klimmen tegen MS’ vrienden van ons wonen. Niet alleen werden we op slag verliefd op het geweldige huis en deze unieke plek. De omgeving is om van weg te dromen, oneindig veel bos, zandverstuivingen, heide en natuurlijk het Nationaal Park De Hoge Veluwe om de hoek.

Wij hopen dat jullie net zo veel zullen genieten van de woning als wijzelf en mooie nieuwe herinneringen zullen maken met het gezin, familie en vrienden.

Laat ons vooral weten hoe het geweest is.

Groetjes, Cindy en Edwin


Informatie

Aankomst en vertrek is op vrijdag en maandag. Alleen in het hoogseizoen is aankomst en vertrek op vrijdag mogelijk.

Zijn er andere wensen qua aankomst en vertrekdagen stuur ons dan een mail dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Reglement

Welkom in de vakantiewoning het Roodborstje

Dit huisreglement geeft aan hoe wij graag willen dat jullie met de vakantiewoning en de inventaris omgaan. Het Roodborstje is een prive vakantiehuis en door ons met veel zorg en liefde ingericht. We hebben daarom enkele regels opgesteld. Wij hopen dat jullie je hierin kunnen vinden. Wanneer jullie je hieraan houden, helpen jullie ons om ook in de toekomst een zo groot mogelijke service te bieden aan jou en andere gasten. Dit huisreglement is bedoeld om jullie een prettig en probleemloos verblijf te bezorgen.

Wij wensen jullie een fijn verblijf toe.


Tips en regels:

 • Indien jullie besluiten geen gebruik te maken van ons bedlinnen, zijn jullie verplicht onderlakens en dekbedhoezen te gebruiken, anders worden er achteraf kosten in rekening worden gebracht voor het stomen en wassen. De kosten van het wassen van de hoezen: €15 per persoon. Stomen van de dekbedhoezen: €40,- voor 1 persoons hoezen, en €50,- voor 2 persoons hoezen.
 • Het is ten strengste VERBODEN OM TE ROKEN in de vakantiewoning.
 • Huisdier is toegestaan indien dit vooraf bij ons is aangegeven (extra kosten €50 per huisdier).
 • Barbecueën met de aanwezige bbq is toegestaan (deze dient voor vertrek van de woning schoon achtergelaten te zijn).
 • Zoals bekend zijn de kosten voor energie (gas en elektra) enorm gestegen in de afgelopen jaren. Wij als verhuurder hebben al maatregelen genomen door het aanschaffen van een nieuwe “zuinige” ketel en een nieuw verwarmingssysteem. Tegelijkertijd merken wij dat huurders hier al dan niet bewust mee omgaan. Tevens merken wij dat regelmatig elektrische auto’s worden opgeladen via de stopcontacten buiten. Het voelt niet eerlijk om hiervoor een prijsstijging door te voeren aan alle huurders. Daarom hebben we besloten om het normale verbruik nog steeds onderdeel te laten zijn van de huurprijs. Echter, extra verbruik boven het normale verbruik zullen wij doorberekenen. We hebben verschillende testen uitgevoerd en komen tot het volgende normale verbruik per dag bij volle bezetting: Gas: 5 m3 Elektra: 8 KwH Water: 1m3 Het extra verbruik berekenen wij door tegen kostprijs, de kosten die wij betalen aan het park, wij maken hier dus geen winst op: Elektra: 0,60 per KwH Gas: 2,34 per m3 Water: 2,71 per m3 Het extra verbruik zal worden verrekend met de reeds betaalde borg.
 • Onder- of doorverhuur is nadrukkelijk verboden.
 • Verblijf van meer personen in een vakantiewoning dan op de reservering overeengekomen, c.q. dan het voor die woning geldende maximale aantal, is nadrukkelijk niet toegestaan zonder onze toestemming, en kan leiden tot het voortijdig beëindigen van de huurovereenkomst onzerzijds, zonder restitutie van huurgelden.
 • Het verplaatsen van kasten en bedden, evenals geluid- of televisieapparatuur of het mee naar buiten nemen van enig deel van de binneninventaris -behalve natuurlijk serviesgoed, glazen en bestek voor uw maaltijd buiten-, is uitdrukkelijk niet toegestaan.
 • Denk eraan om als je het vakantiehuis tussentijds en bij vertrek verlaat, de deuren en ramen steeds zorgvuldig af te sluiten.
 • Jullie logeren in een landelijke omgeving, wij vragen jullie vriendelijk de nachtrust van de buren te respecteren.
 • Het is heerlijk om muziek te luisteren. Echter, we willen graag het volume na 11 uur ‘s avonds beperkt hebben.
 • Respecteer de aanplanting in de tuin.
 • Schade? Informeer ons zo snel mogelijk of jullie voorwerpen uit de inventaris missen. Laat het ons weten als jullie hulp nodig hebben. Ons telefoonnummer is 0628263726. Zo kunnen we eventuele onvolkomenheden snel oplossen.
 • Niemand zal moedwillig iets beschadigen in de woning. Toch kan het iedereen overkomen dat er iets stuk gaat. Wij stellen het zeer op prijs als jullie ons eventuele schade snel melden, zodat we dit niet pas na jullie vertrek ontdekken. Het huis wordt op gebreken en ontbrekende zaken gecontroleerd voordat nieuwe gasten arriveren, want ook zij moeten van een comfortabele vakantie kunnen genieten. De huurders zijn aansprakelijk voor schade die door hen, medehuurders of gasten is ontstaan. Kosten voor deze toegebrachte schade worden in mindering gebracht op de borg. Als alles in orde is, maken wij de borg binnen een week na vertrek over.
 • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor ongevallen in en buiten de vakantiewoning. De huurder is aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan de vakantiewoning, de tuin en de inrichting (binnen en buiten), als dit het gevolg is van handelen of nalatigheid van jullie zelf of van derden die zich met jullie toestemming in het huis bevinden.


Bij vertrek vragen wij jullie:

 • Bij vertrek dient alle vaat gedaan te zijn. Ook vragen wij de vaatwasmachine leeg te ruimen en alles terug te plaatsen in de kasten.
 • De bedden afhalen (het linnengoed graag in de badkamer).
 • De vuilnisbakken legen in de daarvoor bestemde containers.
 • Het tuinmeubilair onder het overdekte terras zetten (de kussens graag binnen neerleggen).
 • Het huis veegschoon achterlaten (let op ook onder het meubilair en de bedden!)
 • Vergeet niet jullie meegebrachte voedingswaren op te ruimen of mee te nemen. 
 • Eventueel breukwerk en of schade melden door een mail te sturen naar veluwenoorderpark@gmail.com.
 • Oven, magnetron, koelkast en diepvries netjes, schoon en leeg geruimd achtergelaten. Anders zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.


Hebben jullie vragen?

Jullie kunnen ons altijd benaderen, via telefoon, whatsapp, sms of via de mail. * 06-28263726 * veluwenoorderpark@gmail.com* Veel dank en een hele fijne vakantie toegewenst!